Hi, welkom bij Topfysiotherapie Waalwijk.


Rugscholing

Om rugklachten beter te kunnen verhelpen en helpen voorkomen, gaan wij bij Topfysiotherapie Waalwijk starten met een compleet rugscholing- programma. Wij werken daarbij met twee specifieke methoden welke elkaar aanvullen; Het David Rug Concept en de Flexchair Core Stability Trainer.

Revalideren na Corona

De klachten die een patiënt heeft na de infectieziekte Covid-19, ofwel corona, hangen samen met diverse factoren. Was het een milde variant die men thuis doormaakte, was er sprake van een hevigere vorm of leidde de ziekte tot opname op de intensive care en was beademing aan de orde?

 

 

Samen bewegen naar beter

Ons hechte team van fysiotherapeuten heeft uiteenlopende specialisaties. We helpen elkaar waar nodig en we hebben bij fysiotherapie in Waalwijk dan ook echt een wij-gevoel. Dat komt mede door onze werkwijze. We gaan graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht, stellen vervolgens een behandelplan op en gaan zo samen bewegen naar beter. Mocht het zo zijn dat we er niet uitkomen, dan vragen we gerust een andere fysiotherapeut om hulp. Met de vele specialisaties onder één dak vinden we altijd een oplossing.

En dat gevoel van saamhorigheid wordt ook nog eens extra versterkt, omdat we lid zijn van vereniging Topfysiotherapie®. Dit is een vereniging die ervoor zorgt dat we altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van fysiotherapie.

Veel specialisaties

Topfysiotherapie® Zorgplaza Waalwijk is een praktijk voor manuele therapiekinderfysiotherapie en chronische aandoeningen. Ook op het gebied van onder andere oncologische revalidatiedry needlingclaudicatio intermittensparkinson en reuma bent u bij ons in goede handen. We maken tevens gebruik van de nieuwste apparatuur op het gebied van shockwave en echografie, echt een meerwaarde voor sporters. Onze fysiotherapeuten zijn ruim geschoold en zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Wij stellen ons graag aan u voor.

Daan
Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
Wendy
Fysiotherapeute, MSc Oncologierevalidatie
Suzanne
Fysiotherapeute, MSc. bekkenfysiotherapie
Natasja
Fysiotherapeut, Master Kinderfysiotherapie
Meindert
Fysiotherapeut
Hanneke
Fysiotherapeut, Master Chronische aandoeningen
Maykel
Fysiotherapeut
Wendy
Office manager
Sigrid
Algemeen fysiotherapeut
Anne
fysiotherapie- assistente
Manon
fysiotherapie- assistente